Yhteystiedot

Marjo Simpanen
puh. 0400 904005
marjosimpanen@hotmail.com

Uusimmat kuvat

Tillille pentuja

Keskiviikko 10.4.2013 - Marjo


Tillille on tulossa pentuja! Tilli kävi silmätarkastuksessa 28.2., ja kun kaikki oli siltäkin osin kunnossa, varattiin matka Ruotsiin pikavauhtia. Kiire meinasi tulla, sillä Tilli oli jo aloittanut juoksunsa - kuukautta arvioitua aikaisemmin. Onneksi nopeutunut aikataulu sopi myös haaveissa olleen sulhasen omistajille, ja matka saatiin järjestettyä.

Sulhanen on Ruotsin, Suomen ja Norjan muotovalio Cegali's Daimler eli "Urax". Todella upealuonteinen ja komeaakin komeampi snautseriherra, jolla on A-lonkat ja hieno tulos MH-testistä (luonnekuvaus). Myös suku tuloksineen on sitä, mitä olen urokselta toivonutkin. Sain astutusreissulla tutustua myös Uraxin äitiin ja äidinäitiin, jotka kummatkin olivat kerrassaan hurmaavia!

urax_07032013.jpg

 

 

10.4. eläinlääkäri ultrasi Tillin, ja ultrassa näkyi ainakin 5 pentulaista. Eli pentuja on odotettavissa toukokuun alussa! Ihanaa, ei siis ollut turha vaiva huristella Göteborgiin asti kaiken kiireen keskellä. Toki tiineyttä osasin hieman arvellakin, sen verran hassusti Tilli oli jo käyttäytynyt (mm. tunki itsensä tallissa vatiin makaamaan).

 tilli_vadissa.jpg

 

 

Avainsanat: Tilli, Urax, pentu, Lord of the Rings -pennut


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini