Yhteystiedot

Marjo Simpanen
puh. 0400 904005
marjosimpanen@hotmail.com

Jouni Kvist
puh. 040 7367682
jounikvist@hotmail.com

Uusimmat kuvat

Pentujen mikrosirutus ym.

Perjantai 28.6.2013 - Marjo


Keskiviikkona pennuille koitti jännät paikat, kun porukka kuskattiin Espooseen Talliklinikan vastaanottotilohin mikrosirutusta ja terveystarkastusta varten. Tilli ja Lulu lähtivät matkalle mukaan henkiseksi tueksi. Suunnattomat kiitokset iskälle kyydityksestä ilmastoidulla autolla ja muustakin avusta!

Onneksi autoilua ja häkissä oloa oli jo harjoiteltu, ja reissu menikin mukavasti. Menomatkalla pari ipanaa jaksoi kiljua häkkiin sulkemisen vääryyttä, mutta paluumatkalla kaikki nukkuivat jo rauhassa. Itse mikrosirutus sujui kaikkien osalta uskomattoman hyvin - kukaan pennuista ei tuntunut edes huomaavan koko tapahtumaa! Muutenkin kaikki olivat todella reippaita, ja sekä tarjottu vesi että namit tekivät hyvin kauppansa. Terveystarkastuksen osalta kaikilla oli asiat niin ikään hyvin. Kiitokset Chrisse ja Laura S.! Nyt pääsee rekisteröntikin Kennelliitossa etenemään.

Torstaina saatiin vieraaksi 10-viikkoinen tolleri Ria. Rian vauhdikas ja raju leikkiminen oli snautseripalleroille aluksi melkoinen järkytys, mutta lopulta koko sakki tuohusi ja paini yhdessä täyttä häkää. Lulu hyväksyi muitta mutkitta uuden pennun hoitoonsa ja yritti imettää sitä siinä missä Tillinkin pentuja. Ria oli asiasta hyvin mielissään.

 

20130627_kaenpoika.jpg

Avainsanat: Lord of the Rings -pennut


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini