Yhteystiedot

Marjo Simpanen
puh. 0400 904005
marjosimpanen@hotmail.com

Jouni Kvist
puh. 040 7367682
jounikvist@hotmail.com

Uusimmat kuvat

Aragorn, Faramir ja Legolas vielä omaa kotia vailla

Keskiviikko 17.7.2013 - Marjo


Pojista kolme on vielä vapaana: Aragorn, Faramir ja Legolas. Aragornissa ja Legolasissa vaikuttaisi olevan potkua vaativammallekin harrastajalle lajiin kuin lajiin. Faramir taas on komea kuin mikä, eli sen toivoisi päätyvän näyttelyistä ainakin jossain määrin kiinnostuneeseen kotiin. Luonteeltaan rauhallisempi kuin veljensä.

Kuvien ottaminen vauhtiviikareista on hieman haastavaa ilman kunnon järjestelmäkameraa. Ainoastaan jyrkästä yläviistosta voi saada kuvan ilman, että nenä ehtii linssiin kiinni. Paitsi tietysti pentujen nukkuessa... Alla kuitenkin naamakuvat vapaista pojista, otettu hetkellä juuri ennen nukahtamista. :) Aragornin ja Legolasin korvat on teipattu.

aragorn_17072013.jpgfaramir_17072013.jpglegolas_17072013.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kessulta tuli myös taas mukavia terveisiä. Erittäin hienosti menee edelleen! Tosin itsevarmuuden kasvaessa myös omapäisyys on kasvanut... Kessu osaa kuulemma jo pysyä aika hyvin lyhyitä aikoja paikallaan käskystä, ja hihnakäyttäytymistä harjotellaan parhaillaan ihan kunnolla. Myös ei-käsky alkaa mennä läpi, kun on jotain kiellettyä tekemässä, ja tällä tapaa on jättänyt myös kenkien varastamisen ja käsien puremisen pikkuhiljaa. Myös yksin jättämisen harjoittelu on edennyt kivasti. Kessu on lisäksi osoittautunut oikeaksi vesipedoksi - se yrittää ahkerasti uida mm. vesikupissaan... Ammeessa puljaaminen olikin sitten ollut ihan superia!

Avainsanat: Lord of the Rings -pennut, Aragorn, Faramir, Legolas


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini