Yhteystiedot

Marjo Simpanen
puh. 0400 904005
marjosimpanen@hotmail.com

Jouni Kvist
puh. 040 7367682
jounikvist@hotmail.com

Uusimmat kuvat

Hyvää kannattaa odottaa - viimeiset pojat omiin koteihin!

Tiistai 29.10.2013 - Marjo


Aragorn, Faramir ja Legolas ovat kaikki päässeet omiin koteihin. Ja kerrassaan maailman parhaisiin sellaisiin! Legolas muutti Nurmijärvelle bretagnenbassetti Bellen kaveriksi. Pikkuherran sopeutuminen on sujunut hyvin, ja Bellekin suvaitsee jo ipanan lähentelyä. Legolas on jo muun muassa kunnostautunut sienikoirana ja osoittanut uskomatonta oppimiskykyä sekä temppujen että perussivistykseen kuuluvien asioiden suhteen.

 legolas_perhepotretti.jpg

 

Faramir, kutsumanimeltään Nisse, muutti tätinsä Mollyn kaveriksi Kirkkonummelle. Molly on kuulemma seurannut sisarenpoikansa vauhdikasta ja ennakkoluulotonta menoa välillä silminnähden järkyttyneenä. Muuten menee hienosti - Nisse on sopeutunut kotiinsa hienosti, ja Molly on ollut onnellinen saadessaan leikkikaverin. Ruokapolitiikan kanssa oli alkuun ollut ongelmia, sillä koirat olisivat mieluummin syöneet toistensa ruuat kuin omansa... Nissen lähtökuvassa ovella tuohuaa Vyyhti, joka olisi ilmeisesti myös ollut valmis muuttamaan jo pois kotoa.

 faramir_perhepotretti.jpg

 

Aragorn, kutsumanimeltään Tara, muutti Espooseen täydentämään Lehtisten lauman snautserikiintiön. Kavereina touhuavat collie ja käppänä, molemmat 5-vuotiaita. Myös Taran sopeutuminen on sujunut hyvin, alkuun oli kyllä pitänyt rähistä epäilyttävän liikkumattomina vitriinissä töröttäneille lasilinnuille. Muuten poika on tuohunnut ihanien lelujen kanssa ja katsellut televisiota. Vanhemmat koirat ottivat tulokkaan aluksi hieman epäluuloisesti vastaan, mutta jo ensimmäisenä iltana collie oli ilahtunut saatuaan sopivankokoisen juoksukaverin.

 

 aragorn_perhepotretti.jpg

Avainsanat: Lord of the Rings -pennut, Aragorn, Faramir, Legolas


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini