Yhteystiedot

Marjo Simpanen
puh. 0400 904005
marjosimpanen@hotmail.com

Jouni Kvist
puh. 040 7367682
jounikvist@hotmail.com

Uusimmat kuvat

Vauhdikas viikko

Sunnuntai 4.8.2013 - Marjo

Taas alkaa olla takana yksi tapahtumarikas viikko. Maanantaina autoilin pentukatraan kanssa Vihti Dressage Centeriin. Siellä tavattiin ihmisiä, hevosia ja koiria. Pennut saivat tohkata kolmen labbiksen kanssa ja tapasivat myös pienen jackrusselin. Väsynyt nelikko piti melkein kantaa autoon vierailun päätteeksi.

Tiistaina pennut saivat 12-viikkoislahjaksi ensimmäiset rokotukset. Samalla tarkistettiin Legolasin silmä.

pennut_04082013.jpg

 

Perjantaina kylään saapuikin sitten Ransu. Oli jännä nähdä, miten nopeasti Ransu oli muuttunut osaksi omaa perhettään ja vieraantunut resuavasta pentulaumasta. Myös muut pennut ja Tilli kurmottivat laumasta pois ollutta kersaa alkuun hävyttömällä tavalla. Nopeasti Ransu kuitenkin sopeutui takaisin painimaailmaan, ja rauha palasi tontille. Lauantaina sisarusten seura kiinnostikin Ransua taas enemmän kuin oma mamma. Vierailun päätteeksi Ransu vielä siistittiin ensimmäistä kertaa. Voi että, miten hauskan näköinen pikkupojasta tulikaan! 

 

ransu_04082013.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lord of the Rings -pennut, Ransu, Frodo

Pennut 11-viikkoisia, Kessun ja Ransun kuulumisia

Perjantai 26.7.2013 - Marjo

Pennut ovat nyt 11-viikkosia ja madotettu jälleen kerran. Paljon on tapahtunut riiviöiden elämässä. On vierailtu Nurmijärvellä hevostilalla Ria-tollerin kotona, on käyty kävelyllä kodin läheisyydessä sekä hihnassa että vapaana, Ria-tolleri on käynyt kylässä meillä jne. Joka päivälle on keksitty jotain aktiviteettia.

Täysin ilman vammojakaan ei ole selvitty - Legolas on saanut ilmeisesti sisaruksen kulmahampaasta reiän oikean silmänsä sarveiskalvoon. Poika onkin nyt silmätippakuurilla. Paraneminen on onneksi sujunut erinomaisesti, joten säihkähdyksellä selviittiin.

Ransun kotiutuminen on sujunut edelleen erinomaisesti. Yöt on nukuttu pääsääntöisesti hyvin, tarpeet tehdään ulos ja yksinolokin onnistuu. Myös vieraiden koirien ohittaminen ja kohtaaminen menee kuulemma jo varsin mallikkaasti. Reipas pikkupoika on ollut monessa mukana, mm. torilla, marjoja poimimassa ja uimarannalla. Ransu vaikuttaakin varsinaiselta vesihirmulta.

Toinen vesipeto eli Kessu oli niin ikään päässyt järveen puljaamaan. Todisteena kuva läpimärästä snautserilapsesta.

kessu_vesipeto.jpg

Kessu the vesipeto. Kuva: Jenna Raski

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lord of the Rings -pennut, Gandalf, Kessu, Frodo, Ransu

Frodo omaan kotiin

Torstai 18.7.2013 - Marjo

Frodo eli nykyisin Ransu muutti omaan kotiinsa - kuinka ollakaan - Tampereelle. Matka oli mennyt hienosti, samoin kotiutuminen oli alkanut loistavasti pihan tutkimisella, välipalalla ja torkuilla. Onnea matkaan Ransu, Annikki ja Taisto!

ransu_perhepotretti.jpg

 

Ransu kotonaan Tampereella ensimmäisillä torkuilla. Kuva: Taisto Tuominen.

ransu_kotona_18072013.jpg

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lord of the Rings -pennut, Frodo, Ransu