Yhteystiedot

Marjo Simpanen
puh. 0400 904005
marjosimpanen@hotmail.com

Jouni Kvist
puh. 040 7367682
jounikvist@hotmail.com

Uusimmat kuvat

Kessusta isukki!

Sunnuntai 27.9.2015 - Marjo

Gandalf alias Kessu on 22.9.2015 tullut isäksi yhdeksälle ihanaiselle snautserin pennulle! Pennut löytyvät Benoran-kennelistä Hyvinkäältä. Sukulaispoppoo onnittelee Kessua, Melu-äitiä, pentulaisia sekä kasvattajaa Tuijaa!

Kuva: Jenna Raski

Kessu_16032015.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kessu, Gandalf, Lord of the Rings -pennut

Pennut 11-viikkoisia, Kessun ja Ransun kuulumisia

Perjantai 26.7.2013 - Marjo

Pennut ovat nyt 11-viikkosia ja madotettu jälleen kerran. Paljon on tapahtunut riiviöiden elämässä. On vierailtu Nurmijärvellä hevostilalla Ria-tollerin kotona, on käyty kävelyllä kodin läheisyydessä sekä hihnassa että vapaana, Ria-tolleri on käynyt kylässä meillä jne. Joka päivälle on keksitty jotain aktiviteettia.

Täysin ilman vammojakaan ei ole selvitty - Legolas on saanut ilmeisesti sisaruksen kulmahampaasta reiän oikean silmänsä sarveiskalvoon. Poika onkin nyt silmätippakuurilla. Paraneminen on onneksi sujunut erinomaisesti, joten säihkähdyksellä selviittiin.

Ransun kotiutuminen on sujunut edelleen erinomaisesti. Yöt on nukuttu pääsääntöisesti hyvin, tarpeet tehdään ulos ja yksinolokin onnistuu. Myös vieraiden koirien ohittaminen ja kohtaaminen menee kuulemma jo varsin mallikkaasti. Reipas pikkupoika on ollut monessa mukana, mm. torilla, marjoja poimimassa ja uimarannalla. Ransu vaikuttaakin varsinaiselta vesihirmulta.

Toinen vesipeto eli Kessu oli niin ikään päässyt järveen puljaamaan. Todisteena kuva läpimärästä snautserilapsesta.

kessu_vesipeto.jpg

Kessu the vesipeto. Kuva: Jenna Raski

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lord of the Rings -pennut, Gandalf, Kessu, Frodo, Ransu

Terkkuja Kessulta

Maanantai 8.7.2013 - Marjo

Sähköposti toi iloisia terveisiä Kessulta (Gandalf). Kotiutuminen on sujunut paremmin kuin hyvin. Kessu on päässyt jo pienille metsälenkeille vapaana ja moikkaamaan muita pihapiirin koiria. "Sedän" eli Otto-snautserin kanssa tutustuminen oli mennyt myös upeasti. Pojat olivat räksyttäneet riehumisen ohella kilpaa ja painelleet metsässä peräkanaa. Kessu osaa jo myös istua käskystä ja on melkolailla sisäsiisti. Ihana kuulla, kiitokset terkuista ja kuvista!

kessu_08072013.jpg

 

 

kessu_otto_08072013.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Gandalf, Kessu, Lord of the Rings -pennut