Yhteystiedot

Marjo Simpanen
puh. 0400 904005
marjosimpanen@hotmail.com

Jouni Kvist
puh. 040 7367682
jounikvist@hotmail.com

Uusimmat kuvat

Hyvää kannattaa odottaa - viimeiset pojat omiin koteihin!

Tiistai 29.10.2013 - Marjo

Aragorn, Faramir ja Legolas ovat kaikki päässeet omiin koteihin. Ja kerrassaan maailman parhaisiin sellaisiin! Legolas muutti Nurmijärvelle bretagnenbassetti Bellen kaveriksi. Pikkuherran sopeutuminen on sujunut hyvin, ja Bellekin suvaitsee jo ipanan lähentelyä. Legolas on jo muun muassa kunnostautunut sienikoirana ja osoittanut uskomatonta oppimiskykyä sekä temppujen että perussivistykseen kuuluvien asioiden suhteen.

 legolas_perhepotretti.jpg

 

Faramir, kutsumanimeltään Nisse, muutti tätinsä Mollyn kaveriksi Kirkkonummelle. Molly on kuulemma seurannut sisarenpoikansa vauhdikasta ja ennakkoluulotonta menoa välillä silminnähden järkyttyneenä. Muuten menee hienosti - Nisse on sopeutunut kotiinsa hienosti, ja Molly on ollut onnellinen saadessaan leikkikaverin. Ruokapolitiikan kanssa oli alkuun ollut ongelmia, sillä koirat olisivat mieluummin syöneet toistensa ruuat kuin omansa... Nissen lähtökuvassa ovella tuohuaa Vyyhti, joka olisi ilmeisesti myös ollut valmis muuttamaan jo pois kotoa.

 faramir_perhepotretti.jpg

 

Aragorn, kutsumanimeltään Tara, muutti Espooseen täydentämään Lehtisten lauman snautserikiintiön. Kavereina touhuavat collie ja käppänä, molemmat 5-vuotiaita. Myös Taran sopeutuminen on sujunut hyvin, alkuun oli kyllä pitänyt rähistä epäilyttävän liikkumattomina vitriinissä töröttäneille lasilinnuille. Muuten poika on tuohunnut ihanien lelujen kanssa ja katsellut televisiota. Vanhemmat koirat ottivat tulokkaan aluksi hieman epäluuloisesti vastaan, mutta jo ensimmäisenä iltana collie oli ilahtunut saatuaan sopivankokoisen juoksukaverin.

 

 aragorn_perhepotretti.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lord of the Rings -pennut, Aragorn, Faramir, Legolas

Aragorn, Faramir ja Legolas vielä omaa kotia vailla

Keskiviikko 17.7.2013 - Marjo

Pojista kolme on vielä vapaana: Aragorn, Faramir ja Legolas. Aragornissa ja Legolasissa vaikuttaisi olevan potkua vaativammallekin harrastajalle lajiin kuin lajiin. Faramir taas on komea kuin mikä, eli sen toivoisi päätyvän näyttelyistä ainakin jossain määrin kiinnostuneeseen kotiin. Luonteeltaan rauhallisempi kuin veljensä.

Kuvien ottaminen vauhtiviikareista on hieman haastavaa ilman kunnon järjestelmäkameraa. Ainoastaan jyrkästä yläviistosta voi saada kuvan ilman, että nenä ehtii linssiin kiinni. Paitsi tietysti pentujen nukkuessa... Alla kuitenkin naamakuvat vapaista pojista, otettu hetkellä juuri ennen nukahtamista. :) Aragornin ja Legolasin korvat on teipattu.

aragorn_17072013.jpgfaramir_17072013.jpglegolas_17072013.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kessulta tuli myös taas mukavia terveisiä. Erittäin hienosti menee edelleen! Tosin itsevarmuuden kasvaessa myös omapäisyys on kasvanut... Kessu osaa kuulemma jo pysyä aika hyvin lyhyitä aikoja paikallaan käskystä, ja hihnakäyttäytymistä harjotellaan parhaillaan ihan kunnolla. Myös ei-käsky alkaa mennä läpi, kun on jotain kiellettyä tekemässä, ja tällä tapaa on jättänyt myös kenkien varastamisen ja käsien puremisen pikkuhiljaa. Myös yksin jättämisen harjoittelu on edennyt kivasti. Kessu on lisäksi osoittautunut oikeaksi vesipedoksi - se yrittää ahkerasti uida mm. vesikupissaan... Ammeessa puljaaminen olikin sitten ollut ihan superia!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lord of the Rings -pennut, Aragorn, Faramir, Legolas